• Motorenrevisie, rem- & koppelingspecialist, slangen maken.

In- & uitbouw

Diagnose stellen.

Het uit-en inbouwen van motoren verzorgen wij voor particulier en professional. Wanneer U problemen met de motor heeft, bijvoorbeeld een uitgelopen drijfstanglager of een lekke koppakking, of de motor moet compleet gereviseerd of opgefrist worden, kunt u voor een aantal opties kiezen om de reparatie uit te laten voeren.

Opties

1. U brengt de auto naar de garage, deze zal voor u de uit- en inbouw verzorgen.

2. U demonteert zelf de motor, kop of ander onderdeel waar iets aan moet gebeuren.

3. U brengt of laat de auto bij ons brengen en de reparatie inclusief uit-en inbouw wordt door ons verzorgd.

Het grote voordeel van optie 3 is dat u 1 adres heeft waar dit alles gebeurd en dat er een aanspreekpunt en een  verantwoordelijke is voor het totale pakket. Voorts kunnen er factoren zijn welke de schade hebben veroorzaakt die buiten de motor liggen. Indien deze niet zorgvuldig worden nagekeken kunnen de problemen zich weer voordoen met alle nare consequenties tot gevolg.

Daar wij de motor of onderdelen bekijken en repareren, kunnen we in de meeste gevallen aangeven wat de oorzaak is geweest, en die dan ook gelijk oplossen. Uiteraard krijgt U ook op de uit- en inbouw de gebruikelijke BOVAG garantie. Voor alle andere gevallen waarbij de motor niet door ons uit- en ingebouwt wordt hebben we een checklist voor u gemaakt.