• Motorenrevisie, rem- & koppelingspecialist, slangen maken.

Automaterialen

Vandaag besteld morgen in huis

Eggens Motorenrevisie is ontstaan uit een van oorsprong andere revisie, namelijk die van remdelen. Hoewel deze markt enigszins overspoeld is geraakt door allerlei grote automaterialen-ketens, staan wij nog steeds bekend als de specialist. Waar het bij deze ketens ophoudt, gaan wij door!

Wat wij leveren.

U kunt bij ons onder andere terecht voor:
▪ Revisie van hoofdremcilinders, koppelingcilinders, wielremcilinders en remtangen
▪ Afdraaien van remschijven
▪ Uitdraaien van remtrommels
▪ Remsegmenten voorzien van nieuwe voering
▪ Slijpen van vliegwielen
▪ Maken van remslangen in eigen bedrijf,  van standaard tot aangepaste slangen, ook voor sportgebruik en motorfietsen de zgn RVS-omvlochten slangen. Ook oliekoeler- , stuurbekrachtiging- leidingen en brandstofleidingen kunnen op maat gemaakt worden in eigen werkplaats.
▪ Airco- leidingen en slangen. Nieuw maken en reparatie van de bestaande leiding is mogelijk.
▪ Vervaardigen van remleidingen  en rem-, en koppelingskabels volgens model
▪ Levering van technische automaterialen van A tot Z. Voor goede prijzen en snelle levertijden.

We leveren voornamelijk onderdelen van fabrikanten welke ook voor 1e montage fabriceren. Hierdoor is de kwaliteit van de onderdelen gelijk aan die van origineel, maar voor aftermarket prijzen! Naast het leveren van alle benodigde onderdelen/materialen welke nodig zijn voor de  reparatie/revisie van Uw motor, kunnen we U voorzien van alle benodigde technische automaterialen. Naast alle mogelijke onderdelen voor onze specialismen, Motorrevisie, Remmen en Koppelingen, leveren we ook alle onderdelen voor bv Uw grote beurt. Niet als voorraadartikel, maar vandaag besteld morgen in huis, voor scherpe netto prijzen!

Indien een motor gereviseerd of gerepareerd is, kunnen we U van de juiste olie voorzien doordat we een groot assortiment olie op voorraad hebben. Dit is een goede kwaliteit olie voor een concurrerende prijs.

Ook kleinmateriaal zoals boutjes, moertjes, ringetjes en palletjes zijn in een ruime sortering voorradig. Evenals borg- en afdichtmiddelen zoals anaeroob en siliconen Ons streven is om voor U als klant een one stop shop te zijn.